G-DANS & SPORT

Dansen en sporten voor mensen met een beperking

Ook mensen met een beperking kunnen dansen en sporten! Er is altijd een sport die bij je past. Sporten is voor veel mensen vanzelfsprekend. Voor mensen met een beperking is dat niet altijd zo! Maar sporten en dansen met een beperking kan in Hoogvliet

G-DANS & SPORT is er voor iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of chronische ziekte, maar ook kinderen en volwassenen met het syndroom van Down, ADHD, Autisme enz.

Waarom sporten en dansen?

Sporten en dansen is voor iedereen goed! Maar voor mensen met een beperking kan dans en sport een nog belangrijkere rol spelen. Zo kan sporten en dansen helpen bij het leren omgaan met anderen. Sporten en dansen geeft zelfvertrouwen, maakt fit, vergroot zelfredzaamheid en zorgt voor sociale contacten!

Daarom start JDM met het concept G-DANS & SPORT is speciaal voor kinderen en volwassenen met een beperking! We bieden 2 bewegingsvormen aan voor mensen met een beperking:

G-DANS
G-SPORT

Hoofddoelen:

Ontspanning en plezier

Nieuwsgierig??

Kom dan voor een GRATIS proefles op:
Dinsdag van 19.00-19.45 voor volwassenen.
Vrijdag van 16.45-17.30 uur kinderen G- DANSCOPYRIGHT © 2018 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.