Massage (therapie)

Vanaf maandag 24 oktober verwelkomen wij Esther Kleijbergen in ons team.
Zij zal voortaan op maandag avond en dinsdag ochtend de massages waar gaan waarnemen.

Mijn naam is Esther Kleijbergen, in 2001 heb ik de sportmassage-opleiding afgerond. In de daarop volgende jaren heb ik me verder verdiept in klassieke en oosterse massage. Naast massage hou ik me ook actief bezig met yoga. Ik geloof dat een soepel lichaam en een soepele geest vaak samen gaan. Hier bedoel ik mee: als je lichamelijk gespannen bent je mentaal vaak ook verkrampt bent. Massage is een goede manier om spanning te verminderen en lichaamsbewustzijn te bevorderen.
Massage is maatwerk, ieder persoon/lichaam is anders. Voor de massage bespreek ik met u of er fysieke aandachtsgebieden of lichamelijke klachten zijn en wat uw wensen en verwachtingen zijn. natuurlijk voel en "luister" ik ook naar wat een lichaam op de massagetafel mij vertelt en pas ik de massage daarop aan.
Afspraken kunnen gemaakt worden door te bellen met Esther:
06-18378723

Vanaf 2 januari ook een sportfysiotherapeut in huis
En Fysio!

Ik ben Erondino Nascimento. Vanaf 2 januari 2017 start ik met mijn praktijk ENFysio in Jazzdansstudio Marleen. Sinds 2005 ben ik werkzaam als (sport)fysiotherapeut. Daarbij heb ik in verschillende praktijken gewerkt gericht op voornamelijk sportgerelateerde en arbeidsgerelateerde klachten. Mijn specialiteitgebieden zijn de heup, knie, enkel, rug en schouder. Daarnaast heb ik veel ervaring in het behandelen van kinderen (leeftijd 8 t/m 17 jaar) met sportblessures. Ik onderzoek het lijf altijd in ketens. Dat betekent dat bijvoorbeeld de oorzaak van een heupprobleem mogelijk in andere gewrichten zou kunnen zitten. Het vinden van de oorzaak is van groot belang. Daarbij maak ik gebruik van verschillende interventies zoals Dry Needling en Medical Taping.

Privé ben ik getrouwd met Zuleica en ben ik vader van twee meisjes en een jongen, Selina, Sofia en Sergio. Grotendeels van mijn vrije tijd spendeer met mijn gezin. Daarnaast ben ik veel op de voetbalvelden te zien. Ik houd ervan om regelmatig wedstrijden te kijken. Gezien mijn contacten met verschillende sportverenigingen is de connectie met fysiotherapie snel gemaakt.

Wilt u een afspraak of misschien dat u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Telefoonnummer 0680072776 (bellen of whatsapp)
E-mail: info@enfysio.nl.

Op de website www.enfysio.nl kunt u terecht voor extra informatie.COPYRIGHT © 2018 Jazz Dansstudio Marleen | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.