JDM Danskracht

Waar jouw passie voor dans tot leven komt. Samen maken we jouw dansdromen waar en haal je het beste uit jezelf!

Heb jij altijd gedroomd van dans en wil jij je kracht ontwikkelen in dans? De JDM Danskracht helpt jou daarbij. Ons ontwikkeltraject is ontworpen om jouw unieke talenten in dans te ontdekken en te versterken.

Bij JDM Danskracht geloven we dat iedereen een danser in zich heeft. Of je nu een beginner bent die voor het eerst de dansvloer betreedt, of een gevorderde danser die zijn techniek wil verfijnen, ons programma biedt voor ieder wat wils.

Ons traject bestaat uit een duidelijke leerlijn, ontwikkellijn en doelen, zodat je stap voor stap jouw dansvaardigheden kunt verbeteren. We beginnen met de basis en werken langzaam toe naar complexere choreografie├źn en technieken. Elke fase van het traject is zorgvuldig ontworpen om je te helpen groeien en je zelfvertrouwen te vergroten.
Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met ervaren dansdocenten die je zullen begeleiden en motiveren. Hun expertise en passie voor dans zullen je inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Bij JDM Danskracht draait het niet alleen om techniek, maar ook om expressie en plezier. Dans is een krachtige vorm van zelfexpressie en wij helpen je om jouw eigen stijl en creativiteit te ontdekken. Door middel van workshops, optredens en persoonlijke coaching zorgen we ervoor dat je niet alleen een betere danser wordt, maar ook een meer zelfverzekerde en expressieve versie van jezelf.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij JDM Danskracht en ontdek de kracht van dans in jezelf. Samen kunnen we jouw dromen waarmaken en je naar nieuwe hoogten brengen.

We gaan werken met drie groepen:

DK 1 groep 5/6 van het basisonderwijs
DK 2 groep 7/8 van het basisonderwijs
DK 3 voortgezet onderwijs.

Audities:
Zondag 29 september
09.00-11.00 audities DK1
12.00-14.00 audities DK 2
14.30-16.30 audities DK 3

Meer info of meld je aan via het contactformulier en ontvang meer informatie.


DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.
Home
Teachers
Aanbod
Video
Lesrooster
Events
Danskracht
Tarieven
Blog